Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya illet vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal etmek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğemekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en mütenasip fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunun için bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü kol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı için epey işçiliklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Kanatlar ortamında mutabık yerlerde Yangın Kapısı Fiyatları aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page